Min kamp mod kiloerne: Før & nu billede er der sket noget?

21. juli 2017

Jeg syntes det er på tide jeg viser jer hvad en måneds diæt og træning har gjort ved min krop. 🙂

Siden jeg startede min nye livstil, så har jeg kæmpet.
I vil nok sidde og tænke “hold nu kæft, det passer jo ikke, se på dig selv” når jeg fortæller jer at min kamp har været at spise alt den mad hver dag.
Faktisk har det været så svært for mig at jeg udløste daglig angst anfald fordi jeg på en eller anden latterlig måde har fået bildt min hjerne ind at jeg kun bliver større hvis jeg spiser, dette gjorde jeg sad og rystede og græd når jeg spiste.

Heldigvis har jeg en enorm tillid til min personlige træner og fortalte ham om mit madproblem. Det er jo for pokker ikke normalt og værre bange for maden.
Så han reagerede hurtig og i sammenarbejde med min kostvejleder, fik de hurtig ændret min plan, sådan at jeg nu hver dag drikker 3 grønsags smoothie, samt et rigtig måltid som består af rugbrød, og kylling.

Så tænker du måske. “Hvordan er du så blevet så stor, hvis du ikke engang kan få 1200 kalorier ned om dagen” og den tanke forstå jeg virkelig godt, for det virker også helt tosset.
Men man skal daglig indtage over 1000 kalorier ellers holder kroppen på alt det du har indtaget, det har jeg også indtaget, altså over 1000 kalorier, bare ikke hver dag, og jeg har drukket en helvedes masse cola, og det jeg har spist ved siden af det cola, har været kage og chips.
Jeg har i den grad mishandlet min krop ved ikke og indtage mad.
Så nu hvor jeg skal indtage mad, ja så sætter min krop så meget mod at jeg altså har fået et spiseproblem – desværre. 🙁

MEN nu hvor alt kører, så syntes jeg det er på tide jeg viser jer et før og efter billede. Er I ikke enige?
Selvfølgelig har vægten en betydning, men vægten svinger en del ved mig. Men med mine før og nu billeder gør det nemmere for mig (og måske andre.) og se forandringen på den korte tid jeg har været i gang.


Jeg er godt klar over det ikke er en kæmpe forskel, men jeg syntes dog godt man kan se en lille forskel.
Jeg kan i den grad begynde at mærke det på mit tøj, jeg er gået ned i buksestørrelse.

Jeg elsker min træning, og min nye livsstil, faktisk så meget at jeg har fået en time mere om ugen med træning sammen med min personlige træner.
Og min kamp med maden, den skal jeg nok vinde.
Jeg tvinger mig selv til at bytte en smoothie ud med grønsagerne indimellem i stedet. Jeg kan jo for pokker ikke leve af at drikke grønsager hele livet, så godt smager det altså heller ikke. 😉

 

 

 

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar