Når dagen ikke går som planlagt

6. oktober 2017

Ihhh altså!

Kender i det når man vågner så kan man bare mærke dagen ikke bliver som planlagt?

Sådan er det med mig i dag!

(Ynke indlæg – så du advaret)

Jeg vågnede helt vildt tidlig, seriøst så tidlig at jeg lige tjekkede om jeg havde tisset i sengen! Da klokken blev 07 og jeg havde ligget og spiller kong gulerod i en time stod jeg op, Gucci blev liggende længe længe efter!

Og her blev jeg lige mindet om jeg har refluks ( tilbageløb af mavesyre) det gør skide ondt skal jeg hilse og sige, og imorges var det så slemt, at jeg ikke kunne få min medicin ned som ellers virker hurtig!

Nå jeg dropper morgenmaden, den kan alligevel ikke komme ned på grund af mavesyren, så hopper i bad, og i mit træningstøj og derefter på sofaen!

Altså indtil klokken er 11:30 og jeg har gået med Gucci så det afsted til træning. Håbede virkelig mit mavesyre ville forsvinde men nej!

Jeg kæmpede igennem hele træningen for ikke at ørle.

Nå men da jeg kommer hjem fra træning forsøger jeg med frokost, det må da virke tænker jeg!

Men det tænkte min krop ikke! Nææ nej nu mange timer senere sidder jeg stadig og krammer kummen med slatten hår og make-up der klart har vist sig ikke og være vandfast!!

Altså min fredag skulle ha stået på træning og kæmpe overskud, lækker mad og hygge! Og nu ligger jeg her på toiletgulvet ( som faktisk er skide koldt) og blogger om mavesyre og ørleri. Du godeste!

Men kan da slutte af med at fortælle at jeg trods dagens modstand er gået fra 20 kg til 80 kg på en pres maskine til træning ?? jeg ved faktisk ikke hvad den maskine hedder, men man sidder på måsen og så presser man to stænger i siderne ned med sine arme, og op og ned og op og ned indtil ens træner sætter 80 kg på, så det bare ned og op og ned og Søøøøøreeeen hjælp mig!

God weekend ????

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar