Træning i solskin og godt selvskab

5. december 2017

Som i kunne læse i sidste indlæg så fik jeg årets første menses igår, og det betød jeg vågnede til ondt i maven og mega mega træt!

Det dræner mig virkelig og er så lykkelig for det ikke er hver måned, som helt normale kvinder får!

Nå men fik slæbt mig afsted til træning, mest af alt på grund af min dårlige samvittighed, som jeg ved ville komme hvis jeg ikke fik lettet måsen og kom afsted, men også fordi min træner har fået ny bil – og den måtte, en bil tosse som jeg dælmer da lige se!

Nøj manner den er fed!!

Lækker bil til lækker mand – sådan!

Nå men jeg fik da klædt om, og da vi sad på cyklen til opvarmning, kunne jeg godt mærke at min astma og mave gik igang med at sammenarbejde om at modarbejde mig!

Ondt i maven og hiven efter vejret gjorde jeg var nødt til at fortæller min træner at jeg har maler i opgangen og har svært ved at få vejret i dag!

Og nå ja så var vejret meget lækkert og hvem har så lyst til at træne inde i mørket, når vi har lækker natur og solskin omkring os!

Så vi hoppede ud i den her mega lækre nye dyt, og kørte ud til nogle alt for høje bakker, og så blev jeg ellers pisket op og ned af bakkerne imens min træner fortalte om alle de fede ting den nye bil kan! ( jeg elsker det)

Selvom jeg pustede og stønnede som en bryggerhest på vej op af Bakken hjalp det! Min astma hoste stoppede ( nok mest fordi jeg ikke kunne få vejret 😉 ) , og humøret steg. Man bliver så glad af sol, natur og godt selvskab. 😉

Cyklede efterfølgende hjem og tog sofaen på ryggen nogle timer, inden min veninde og jeg tog ned og spise på en vens italienske restaurant her i byen.

Da jeg kom hjem fik jeg den her møg dårlige samvittighed så jeg sprang på motionscyklen og brændte de kalorier af som jeg havde indtaget. Jeg kan godt sige jer mine ben er slatne nu, og de skal på den igen imorgen!

Min kamp mod kiloerne er stadig i gang 💪🏻

Møs 😘

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar