Søvn, træning og kalorier. Min hund hjælper mig.

6. december 2017

De sidste par uger har jeg forsøgt at teste min søvn da jeg syntes jeg er ualmindelig træt konstant.

For noget tid siden besluttede jeg at Guccibaby ikke længere skulle sove i sengen efter 8 år. Der flere grunde, den vigtigste grund er, at hun ikke længere holder til at hoppe ned af min høje seng. Hun begynder at trække lidt i benet, når hun havde hoppet ned af sengen nogle dage i træk, dette stoppede da hun ikke længere hoppede fra sengen!

Den anden grund er je følte, jeg sov bedre ( for hun fylder virkelig meget) og så var jeg træt af snavs i sengen!

Nårh men i skrivende stund ligger hun igen i sengen ved siden af mig og snorker fordi min søvn er blevet vanvittig dårlig uden hende i sengen!

Jeg sover med mit Garmin ur på så jeg kan overvåge min søvn, og lidt se om jeg føler mig som uret siger. 😉

Se en forskel med og uden Guccibaby i sengen.

( uden Guccibaby i sengen)

Og med Guccibaby i sengen

Har lavet flere test med og uden hende i sengen og alle viser jeg sover bedst sammen med hende. Hun får min krop til at slappe af, og min angst dæmpes så meget at jeg får mere dyb søvn med hende ved min side.

Så jeg har sat en kæmpe sækkepude hen til sengen, så hun kan bruge den til at komme op og ned af sengen, uden at få de stød i skulderen når hun hopper ned!

Og hun elsker at være tilbage i sengen!

Nå men over til noget helt andet!

Jeg skal forbrænde mindst 3200 kalorier om dagen for at nå i mål med vægten om et års tid.

Jeg får vanvittig meget op i de kalorier og kan tage mig selv i at hoppe, danse eller springe på cyklen hvis jeg ikke er nået i mål med de daglige kalorier!

I dag havde både jeg og min træner ondt i stængerne efter vores bjergvandring i går, så vi valgte cyklen i stedet for løbebåndet 🙂

Men vi valgte sofa cyklerne, så kunne vi lave lidt men sidde godt. Amen vi for meget – Hr. Og Fru. tudefjæs!

I kan se video med ham på min Instagram. 😉

Fordi vi virkelig ikke havde givet den gas, og jeg ikke havde forbrændt nok til mit sind kunne slappe af, så kørte jeg videre til Fitness World og fortsatte en time der også!

Der stod jeg dog kun pcrosstrainerenen. Jeg elsker den maskine, min forbrænding går amok når jeg står på den og resten af dagen rasler kalorierne af! Det interval er så fedt. Man forbrænder meget mere, end hvis man tager en løbetur i samme tempo hele tiden!

Efter en times tid, tog jeg hjem med god samvittighed, og smed mig på sofaen!

Jeg er virkelig blevet bidt af en gal motions maskine. 😉

På en rigtig aktiv dag plejer jeg og komme ret højt op i forbrænding men i dag var ret afslappet og fik derfor ikke forbrændt det samme som på en dag hvor jeg nærmest bevæger mig hele tiden. Men jeg nåede over de 3200. 😉

En rigtig aktiv dag ser sådan her ud.

( 1 times træning med min træner. – 30 min på crosstrainer, 30 min. Interval på løbebåndet. Og en times cykling samt gåture med hunden og små ture over og handle)

Nu må jeg hellere få sovet lidt, så jeg kan nå og træne lidt inden Silas kommer med vores dejlige Batman ved frokosttid. 🙏🏻

Møs 😘

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar