Kære dagbog: puha sikke en dag.

8. december 2017

Puha sikke en dag!

Dagen startede ret tidlig ved Batman skulle ud og tisse. Så jeg tog begge hunde og gik en morgentur i mørket.

Det ik tit jeg er så tidlig ude, men det var faktisk en tur jeg trods træthed nød. Der var koldt, og helt stille, byen var endnu ikke helt vågen!

Da jeg kom hjem tændte jeg lidt hyggelig belysning, trak dynen ind på sofaen, lavede en kop te og fandt min serie frem på Netflix.

Jeg fik hverken drukket te eller set serie for faldt i søvn hurtig efter, og vågnede igen ved mit ur ringede!

Jeg gik igen en tur med hundene, inden jeg hoppede i træningstøj og kørte afsted mod fitness!

Jeg kunne godt mærke Søren var ret motiveret efter og komme ud og få luft, så vi hoppede afsted mod de her forbandet bakker.

Vi tog dem op og ned en gang, og så måtte vi opgive, da jeg i forvejen på grund af astma har svært ved at få vejret, gjorde stormen det ikke bedre i dag!

Det blæser virkelig meget ved de bakker i dag, men de ligger også lige ud til havet!

Men så gik vi bare en tur frem og tilbage på stierne der ligger omkring. Virkelig hyggeligt!

Jeg har været træt hele dagen. Har ingen energi haft, så har kæmpet hele dagen for at holde mig vågen, da jeg skulle til møde til aften i hundeklubben, hvor jeg bor. Der var valg af poster i bestyrelsen, og jeg blev valgt ind som næstformand.

Da mødet var slut i klubben kom Silas, og hentede Batman. Savner ham allerede den lille dreng ❤️ men han kommer heldigvis på mandag igen. 🙏🏻

Men på trods af jeg ikke har super trænet i dag, og benyttet alle muligheder for at ligge ned, så har jeg fået forbrændt de kalorier jeg skal; hver dag, og heldigvis også lidt mere til.

Nu vil jeg sove, så jeg kan være frisk til imorgen hvor min træner venter på mig i centeret igen! 😉

Møs 😘

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar