Jeg kæmper for at få vejret for tiden.

11. december 2017

Hold nu op jeg har haft en dejlig weekend!

Jeg skulle ha været til julefrokost, men jeg kunne mærke min krop var udmattet, og jeg har haft svært ved at trække vejret den sidste tid. Min astma driller hver dag i form af hosten. Men i perioder må jeg kæmpe for at trække vejret og sådan har min weekend lidt været!

Når jeg har de perioder så har jeg det bedst med at være udenfor. Det er blandt andet derfor min træner og jeg er så meget ude i øjeblikket når vi træner!

Vi tager også en trænings dag i naturen imorgen. 🙂

Igår var jeg på Ishøj strand og lege med hunde. Blandt andet en ulvehund. Jeg kender opdrætteren og elsker og bruge tid på de hunde. Deres adfærd er så fantastisk.

Ham herunder er ‘min’ Bullerbasse. Han er kun en stor hvalp endnu, og et kæmpe nussehoved. Han kan næsten ikke få kærlighed nok ❤️ ulvehunde er virkelig flok dyr men ham her er ret ligeglad med hunde flokken, han vil bare ha sit menneske. 😍

Vi var på stranden lige da solen skal til at gå ned.

Efter stranden rundede vi min yndlings resturant/pizzaria igen. Han er så sød og man spiser fantastisk og jeg siger ikke nej når han invitere. 😉

Igen havde han mixet en lækker sund salat frem til mig! Det er det gode ved at tale godt med ejeren, jeg kan få ting der ikke står på menu kortet!

Så kommer du en dag forbi Il Capo del Forno og vil ha dagens salat så spørg efter ejeren og sig du ønsker en “Heidi salat” 😉

Jeg må hellere fortælle jeg ikke har fået penge for at gøre reklame for stedet, jeg gør det af egen fri vilje fordi jeg elsker stedet og maden!

I dag har bare stået på afslapning. Jeg har været meget ude og gå med Guccibaby for at få vejret, uden at kæmpe for meget, og for at mindske brugen af min astma medicin så meget som muligt da den giver rysten og hovedpine syntes jeg.

Til aften kom min søn og søster og så film og spiste æbleskiver virkelig hyggeligt.

Og nu ligger jeg i sengen, skal virkelig tidlig op fordi der kommer håndværkere og skal fikse noget i min lejlighed klokken 07 om morgenen!!

Selvom de ikke skal ind i mit soveværelse, så vil jeg helst være oppe og i tøjet. Så de ikke ser min blege røv hvis de åbner døren ind til værelset som ligger ud til gangen hvor de skal ordne noget!

Jeg har ikke puls på det tidspunkt så håber på de er hurtig færdige så jeg kan sove lidt inden træning. 😉

Imorgen eftermiddag skal jeg i Tivoli med familien, det glæder jeg mig til! 🙂 håber sådan min syge momse er frisk nok til at kunne komme med imorgen. 🙂

Møs 😘

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar