Jeg er tilbage – status på livet og ny træner. .

20. januar 2018

Jeg har haft brug for en pause, en pause til at trække vejret, og kun ha fokus på mit vægttab, og mit liv og det som sker i det. 🙂

Jeg kan lige give en kort status på livet siden jeg bloggede sidst.

Jeg kom godt igennem nytåret. Jeg ville faktisk ikke ha  holdt nytår i år. Jeg går ikke så højt op i det, men tog alligevel med min veninde op til hendes forældre hvor vi fik dejlig mad, og hyggede, så jeg kom godt ind i det nye år, med nogle af de mennesker jeg holder meget af.

Jeg var knapt kommet ind i året, så fyldte jeg 40 år. Det gjorde jeg den 4/1. Dagen blev holdt sammen med en kammerat og en veninde. Jeg ville ikke ha holdt noget, da min veninde og jeg holder sammen til sommer.
Men jeg tog med min kammerat og en veninde ud og spise dejlig mad. Så hyggeligt. 🙂

Og så har jeg fået en personlig træner mere. Jeg har fået fantastiske Lasse Stokholm som er så hamrende dygtig men også hård, så hård at jeg måtte kaste op efter ca. 15 min. 😉
Men jeg ELSKER hans måde og træne på, hans måde og motivere end på, og så er alt bare så nemt med mad og træning igennem hans app, men får på telefonen.

Jeg havde lidt mistet motivationen, jeg var gået i stampe, men det har Lasse fået ændret på.
Jeg startede den 1/1 -18 med at følge hans madplan, og jeg har tabt mig 4 kg. og det trods jeg har spist ude, og spist kage på min fødselsdag!
Jeg glæder mig når jeg skal til træning nu.

Nå men hvad så med Søren tænker  du måske?!?
Jamen Søren har jeg stadig, Vi har byttet træningen ud med gåture langs vandet og hyggelige snakke. 😉

Igår havde jeg besøg af en kvinde som jeg tilbrage en uge sammen med på tv optagelser. Så hyggeligt,

Ha en dejlig weekend, og jeg er tilbage.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar