Ondt i knæet. Det siger lægen

24. januar 2018

Jeg har i over 6 måneder nu døjet med kraftige smerter i højre knæ, samt hævelse under og over knæet.

Det er blevet værre over de sidste 6 måneder, og om aftenen er hævelsen så stor at mine løse bukser sidder stramt over højre ben.

Derfor tog jeg mig endelig sammen forrige fredag til at tage til lægen.

Jeg havde Søren med så der ligesom var 4 øre frem for to, for skulle det ende ud i min læge skulle bruge en nål ja så ville jeg intet høre da mit fokus så ville være på nålen som jeg er skide bange for!

Nå men lægen river, trykker og flår rundt i mit knæ, og spørger om det gør ondt!! Og gu fanden gør det ondt jeg ligger helt kogt i skærmen af smerte!

Og når man har sagt det gyldne ord ” ja” til det gør ondt, så er det som om der går sport i at få folk til at skrige i smerte. For der bliver da lidt revet, trykket og flået flere gange i det bagefter!

Nå men da han er færdig med at udøve tortur på mig sidder han længe og kigger ud i luften uden et ord ( fandme mærkeligt) og efter noget tid vender han computer‐skærmen mod os og skriver ” springerknæ” på google, finder et passende billede og begynder så at forklare om led, sener og knæ og hvordan det hænger sammen. Ikke at jeg fatter en brik men jeg lader som om, men jeg er faktisk ligeglad med hvordan det hænger sammen, jeg vil bare gerne vide, hvad der er galt,og om det kan fikses, så jeg kan komme videre i livet!

Jeg får så fanget i hans forklaring at jeg skal til to specialister og ha ultralydscannet‐knæet, fordi min læge mener det springerknæ jeg lider af!

Forleden dag var jeg så inde ved den ene af lægerne i København. Her undersøgte de mig for åreknuder, og om min venepumpe virkede – der var alt heldigvis som det skulle være!

I dag var jeg så til lægen i Valby og få ultralydscannet mit knæ og her var ingen tvivl!

Lægen sagde jeg havde et voldsomt springerknæ, og hvis jeg ikke prompte stoppede med at træne hvor knæet bruges ink. Lange gåture og løb så ville jeg ende med operation.

På scanningen viste han mig det sunde knæ og det syge knæ så jeg kunne se forskellen.

På det raske er der hvidt omkring knæet, og mine sener er hvide og fine. Men på det syge er alt sort. 🙁

Han forstod godt mine smerter og var imponeret over jeg overhoved kan gå normalt og især over jeg har løbet med det knæ.

Fordi det er så slemt, så skal jeg til lægen i næste uge, og ha en blokade i knæet, for at det skal blive bedre, og så holde mig fra alt hvor knæet bruges for meget!

Ret ufedt når man skal tabe sig og man elsker at løbe!

Men det skal nok gå alligevel. Jeg følger min diæt og har en dygtig træner!

Ja det slut med dem her nu! Men det okay man ligner en tosse i skovskiderstilling! 🙈

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar