Min krop spænder ben

1. februar 2018

Amen altså man tror det løgn!

Som jeg tidligere har blogget, så har jeg jo været så uheldig, at redde mig et springerknæ som gør det umuligt for mig og træne, alt det jeg gerne vil! 🙁

Jeg skal ind og ha lagt en blokade i knæet så jeg forhåbentligt hurtigere kommer i gang på højtryk igen!

Jeg tænkte ‘nå ja okay, det æv med knæet men så går jeg da bare nogle lange ture med og uden hund’

Og det var også super fint, lige indtil i lørdags!

Jeg havde en veninde i telefonen da dette her sker.

Jeg havde lige fået et super fint citrus  træ meget meget billigt, og går og nusser om det ved at sætte en lyskæde i, da jeg lige vil skubbe et tæppe væk som ligger der hvor træet skal stå. I det jeg skubber det væk med foden, føltes det som om min 4 tå. ( ringetåen) Enten falder af eller bliver skåret i. Det svier helt sindssygt, men ikke mere end jeg får råbt ( ret højt) ‘ av for helvede‘ og så griner jeg lidt imens jeg overbeviser min veninde om mit ben falder af. Vi fjoller imens jeg sætter lyskæde på men pludselig får jeg så ondt at jeg bryder grædende sammen, og det er her det går op for min veninde ( og jeg) der virkelig er noget galt!

I løbet af ingen tid max. 15 min. er tåen mega hævet og blå/sort.

Min angst og smerter tager så meget over at jeg kontakter 1813 men de fortæller mig jeg ikke skal komme fordi de alligevel ikke kan gøre noget ved en eventuelt brækket tå!

Da farven tager til og smerterne bliver så slemme at jeg har kvalme ringer jeg igen dagen efter men bliver afvist! Hallo afvist? Mit ben er ved at falde af – jeg var meget overbevist om det i hvert fald!

Fair nok jeg æder mine smertestillende som anbefalet og går i seng.

Søndagen er så slem, det gør. så ondt at jeg ligger i sengen hele dagen, kun afbrudt af gåture med Guccibaby, ture der var et helvede på grund af smerter!

Men mandag er farven anderledes

Smerterne er til at holde ud, hvis bare jeg ikke trykker på tåen!

Men jeg bemærker farven er gået ned i foden men slår det hen, lægen i telefonen mente ikke der var noget galt som sådan jo. Så jeg går min tur med Søren.

Smerterne er til at holde ud, hvis bare jeg ikke trykker på tåen!

Men jeg bemærker farven er gået ned i foden men slår det hen, lægen i telefonen mente ikke der var noget galt som sådan jo. Så jeg går min tur med Søren.

Guderne ved hvor ondt jeg havde. Men jeg bed det i mig og det gjorde jeg også tirsdag!

Jeg kunne faktisk gå normalt og i ok tempo!

I går onsdag var jeg ude på min morgentur med Guccibaby da jeg får gjort noget, så smerten i tåen vendte tilbage med dobbelt kraft og jeg må ha fat i 1813 igen!

Jeg er virkelig overbevist om der noget mere galt end bare en forslået tå der måske er brækket.

De vælger at tage mod mig på Hvidovre‐sygehus.

Og efter undersøgelser af foden viser det sig jeg har en fraktur i foden – ikke tåen mærkelig nok men i foden – knoglen der holder tåen har fået en lille fraktur som gør tåen hænger og hæver og det så ifølge lægen hævelsen der giver smerterne i tåen!

Nå men man kan faktisk ikke gøre en skid andet end at binde tåen sammen med den ved siden af og give mig krykker og vente på det heler igen!

Det med at binde tåen sammen med den anden var åbenbart en for svært opgave for den stakkels læge for jeg ender med at komme hjem med kun den syge tå i tape. Det giver ikke rigtig meget hjælp eller mening. Men jeg undskylder ham med at de havde travlt. 😉

Uheldet i dag var skyld i jeg ikke kunne komme ud og træne ved Lasse som jeg skulle i dag og skyld i mig næsten intet kan de næste mange mdr.. Til træning fordi tåen bare er så vigtig når man går og står!

SÅ tarveligt af min krop og gå i stykker hele tiden! Men jeg giver ikke op. Jeg kæmper videre og om jeg så skal gøre det på krykker så tager jeg gåturene og det træning jeg nu er i stand til når kroppen er faldefærdig. 😀

Må hellere huske at sende en tanke til Søren som superhelte artig kom og hentede mig på skadestuen så jeg ikke skulle rode rundt med en bus i min tilstand. 🙂

Men trods smerter og brud så kom det fine træ på plads. 🙂

Var forresten i Vejle i fredags og holde foredrag men det tænker jeg bliver et andet indlæg. 😉

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar