Guccibaby har løs hornhinde

8. februar 2018

I fredags på vores aftentur slog Guccibaby sig pludselig på næsen med poten. Jeg tænker hun har stukket snuden ind i noget som har gjort ondt. Jeg undersøger hende men der er intet at se, og hun løber og leger længe efter.

Lørdag da vi vågner hænger øjet og løber i vand.

Jeg kontakter dyrlægen og får besked på at se tiden an og behandle mod øjenbetændelse.

I går vågnede jeg op til synet af et kæmpe hævet øje og en hund i store smerter, så jeg kontakter min egen dyrlæge og skal komme med det samme.

Hun undersøger Gucci ved at hælde væske i øjet på hende, og her ser hun at Guccibaby har stort hul i øjet, og at hornhinden har løsnet sig. 🙁

Vi bliver derfor sendt videre til Salling‐dyreklinik som er dygtige til øjne.

Her bekræfter de der er hul i øjet og dum hornhinde og foreslår vi starter med en masse forskellige dråber blandt andet hendes eget blod de har behandlet så det nu er tis gult, og det skal så retur i øjet.

Hun mener også at hullet kom for 3-4 uger siden men noget har ramt fredag som startede det med hornhinden.

Jeg skal dryppe med 4 forskellige ting samt give en smertestillende indtil fredag i næste uge.

Jeg skal give en dråbe og vente 10 min. Og så give næste dråbe og så videre.

Guccibaby HADER det!! Og vi KÆMPER fordi hun kniber sine øjne hårdt sammen. Så det nærmest et overgreb hver gang.

Men hvis bare det virkelig virker så er jeg gerne bussemand de næste 14 dage!

Hvis behandlingen ikke virker så skal hun trækkes igennem en stor og dyr operation og på baggrund af hun har kræft og gigt samt Shaking head syndrom så vælger jeg en stor og smertefuld operation fra denne gang.

Det er den sværeste beslutning i hele verden men vil ikke byde hende mere end hun allerede har været igennem det ikke værdig, og hun er en ældre dame på 8 dejlige år, der grænser for hvad mere hun skal trækkes igennem af dårlige smertefulde oplevelser!

MEN jeg har altså sat mig for de her dråber virker, og sådan er det. For vi er ikke færdige med gode oplevelser endnu hende og jeg!

Elsker hende så højt!

Hun er det kærligste, blideste og gladeste lille væsen jeg nogensinde har haft i mit liv af hunde. ❤️😘 hun er min  bedste ven.

Vi har brug for alt god karma, vi har nemlig lyst til mange flere værdige år sammen hende og jeg!

Men når hun en dag ikke skal være her mere så vil jeg ha hende med hjem i en urne som skal stå hjemme hos mig indtil jeg ikke er her mere så vil jeg ha hendes aske med mig i kisten så vi aldrig skilles!

For pokker hvor jeg elsker hende – vi har et helt specielt bånd hende og jeg. ❤️

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar