Lidt billeder fra min juleaften.

Jeg har holdt jul ved min mor og ved min momse på en og samme dag. 🙂

Vi startede dagen ud ved min mor, hvor jeg skulle stå for julebordet igen i år. I kan se bordet fra sidste år HER
Vi var kun 4 til spisning i år, da min lillesøster var ved sin far hun kom til os senere på aften og var med til at åbne pakker. 🙂

IMG_4804
Da min momse er lungesyg, og bruger ilt, så er levende lys forbudt, så jeg valgte en lyskæde på bordet for at skabe bare lidt lyshygge. 🙂

Jeg var lidt i vildrede omkring pynten, min energi var af flere grunde ikke den vilde – og det var begrænset hvad jeg havde at gøre godt med i år, men endte op i at lave lidt i to små glas, af de ting min mor lige havde liggende.

IMG_4815
IMG_4783

Vi startede ud med gløgg og ævleskiver imens vi ventede på maden blev færdig, det tager jo flere timer med anden og flæskestegen at blive færdige. 🙂

IMG_4790

IMG_4793
Da vi havde spist, pakkede vi sammen, og gik over til min momse. Hun bor heldigvis kun 2 min derfra.
I tænker nok, ‘hvorfor tager i derover, frem for at blive de ene sted ligesom alle andre gør!’
Vi spiser ved min mor, for at skåne min mormor fra alt roden omkring maden, og så kan hun ikke lade være og blande sig i madlavningen, og hun kan bare ikke tåle og lave noget som helst. Og så lider min momse ligesom jeg af angst, og når hun så også døjer med vejret, og smerter så bliver det værre når hun er ude, så vi har de sidste par år rykket hjem til hende efter maden, og det fungere super fint.
Ved hende leder vi så efter mandlen, åbner pakker og spiller pakkeleg. 🙂
IMG_4806
Jeg håber I har haft en dejlig jul. 🙂

 

Heidi H Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *