Mit trænings outfit


Dette er overskriften på en nyhed fra TV2 forleden dag.

Lige nu vil jeg bare sige ” I skal ikke være bekymrede for mig.” 😛

Selvom jeg i øjeblikket er i gang med noget af en ændring i min hverdag med kost og træning – så må jeg erkende at jeg endnu ikke er blevet gebet af det der træning. Men jeg håber inderligt at det fanger mig snart, for så bliver det nok en del nemmere og lette måsen og komme ud af starthullet hver dag!
Jeg har jo fået en personlig træner 3 gange om ugen. Det er SÅ fedt, fordi der så er en som sørger for at holde min brede mås i gang, en som 3 gange om ugen forventer jeg kommer fordi han er der for min skyld de 3 gange om ugen, og det er hård træning skal jeg hilse og sige 🙂 Jeg ryster i et par timer efter!

Jeg er heldig at ha fået Søren til træner. Han kender alt til overvægt, da han selv har været meget stor. Han har kæmpet den samme kamp som den jeg kæmper nu, og derfor ved han hvordan man har det inde i hovedet med de tanker. Man har og manglede energi, og hey han er jo top tunet nu og mega fanget af træning, så det forventer jeg altså os at blive en dag. 🙂

Jeg filmede lidt af tøjet på min Instagram story igår, og her kom der dælmer mange spørgsmål om hvor mine trænings tøj er fra.

Det er virkelig behagelig og ha på – og lige nu er begge dele på tilbud. 🙂

Hvis du vil følge med i min træning, og kampen mod kiloerne, så kan du følge med på Instagram hvor jeg laver “historier” 🙂

Ha en dejlig dag.

Affiliate

 

Heidi H Hansen

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *