Jamen det er jo dyrt og leve sundt

En af grundene til jeg i mange år trak tiden på sofaen med dårlige undskyldninger, var jeg havde sat mig i hoved, at det med at leve sundt kostede en formue. Det var  ligesom nemmere og køre en riter sport og en cola ned. På en samlet ca.  pris på  35 kr. om dagen! 

For ca. 35 kr kan du få en pose gulerødder, havregryn og en liter mælk! Og så der til en uge! ( jaja ved godt man handler mere end det, men seriøst jeg deler Kyllinge bryster i to, så passer det på vægten i min diæt. 199 kr for 3 kg kyllingebryster der er til en mdr.) 

Det er ikke dyrt og leve sundt. Det handler bare om at handle rigtig ind, og tænke over hvor længe det holder,  i stedet for 10 min. Sukkerchok hvis eneste effekt er, at sætte sig på sidebenene! Og 1,2,3 så ligner man en pære, ligesom jeg! 

En anden undskyldning var ” jamen så skal jeg spise 6 gange om dagen, det magter jeg ikke. Så står jeg i køkkenet hele tiden jo, og skal ha maden med rundt BESVÆRLIGT!” 

Ja det er fandemer besværligt med mad 6 gange i døgnet, og madkasser med rundt, og når man som jeg hader og lave mad så har man allerede opgivet på forhånd! 

Meeen det er en skrøne det med man SKAL spise 6 gange om dagen for at holde ens forbrænding oppe! Så længe du forbrænder mere end du indtager er det perfekt, og så styre man selv om man vil spise hele tiden eller dele det op over et par gange i løbet af dagen. 

Så længe du aktiv, og der går et døgn imellem dine måltider, så når du at forbrænde dit indtag og så taber du dig uden at køre mad ind hele dagen. 

Så tænker du måske ” Hallo Heidi du kun lige startet og så leger du allerede kloge Åge” men sagen er den at min viden kommer fra min personlige træner som er awsome, se bare på mig, jeg taber mig! Han ved virkelig hvad han laver! 

Jeg har valgt at spise to gange om dagen, og de dage jeg virkelig har svært ved at få alt det mad ned, der går jeg og hygge spiser hele dagen for at komme igennem det hele! 

Vil gerne understrege jeg absolut ikke sulter! Mange sulter når de er på diæt og der har jeg bildt mig ind det er fordi deres madplan ikke er udarbejdet godt nok, eller at de måske har været overspiser i mange år, så kroppen savner den store mængde. Men som med alt andet handler det om tilvending! 

Et råd til dig der har opgivet diæt, fordi du ikke følte maden så ud af meget

Skær maden i små stykker, put maden på en lille tallerken for så syner det af mere, og så husk og tyg og brug tid på at smage på det du indtager så når maven, øjnene og hoved også at blive mæt! 

Jeg vil lige vise jer hvad jeg spiser til frokost og til aftensmad! ( husk jeg har delt op så jeg spiser to gange om dagen i stedet for 6 gange. ) 

Dette er min frokost. Det morgenmad, 2 mellemmåltider og frokost på en gang! 


Til aften ser det sådan ud: 1 mellemmåltid og aften! 

Om aftenen indimellem kan jeg godt mærke min krop hungre efter sødt når man sidder ved computeren eller foran tv’et. 

Men så drikker jeg lidt vand. Virker det ikke så går jeg ud, og går en tur, eller tager et bad. På den måde afleder jeg mine tanker! Tro mig, det virker og hjernen kan sagtens snydes på den måde! 

Da jeg kastede mig ud i det her kæmpe projekt, åbnede jeg alle skabe og skuffer og smed færdigretter, pasta, sukker og lyst brød ud, for så lokkes jeg ikke til at tage den nemme løsning! 
Åh Gud hvor jeg lyder frelst, og det er jeg ikke skal jeg hilse og sige! For guderne ved hvor meget jeg savner min cola og ritersport indimellem, og mine dage på sofaen! Men hvis jeg vil leve længe, og hvis jeg en dag vil ha en kæreste der ikke omkommer af grin når jeg smider tøjet, så er jeg nødt til at lette måsen, lade cola og chokolade blive i butikken og så ellers begynde og tage mig selv og min krop seriøst og jeg fortryder på intet tidspunkt jeg er startet på det! 
Når jeg kan, så kan du også! 

Ha en dejlig dag. 

Heidi H Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *