Pausen er slut

Bloggen har stået stille længe, og det er faktisk først nu hvor jeg sidder her igen, at jeg kan se hvor længe siden det faktisk er jeg har været her og lave et indlæg.

Der har bare været så meget om ørene, jeg har været syg, Guccibaby har været syg, og jeg har bare haft brug for noget tid hvor der kun var fokus på mit liv,og især min søvn, for pokker hvor jeg har sovet en del på det sidste, og så har jeg brugt en masse tid på venner, familie og så videre og bare ladet op.

Men nu er jeg tilbage med fornyet energi.

Whats new? 

Sidste indlæg skrev jeg om mit spiseproblem. Her fortalte jeg jer at jeg havde besluttet at få mad fra Sund take away fordi det skulle være nemt og overskueligt når jeg nu havde fået det her problem med at spise.
Det har jeg også fået i en måned nu, men jeg har valgt at jeg ikke vil fornye.
En af flere grunde men den ene er at der er for meget mad jeg ikke kan lide, og derfor alt for stor spild i forhold til prisen.
En anden grund er at jeg har fået min lyst til at lave mad tilbage, da jeg fik en madplan efter mit hoved, som virkelig virker for mig. 🙂

Hvad angår min træning, så er jeg selvfølgelig stadig i gang. Her er der også nogen problemer, jeg døjer stadig meget med mine knæ, som gør jeg ikke kan træne ben på samme måde mere. Men jeg hænger i og så træner vi alt det andet.

Mine kilo forsvinder stille og roligt, dog ikke med den fart jeg havde drømt om, men det går ned og det er det vigtigste. 🙂
Jeg har smidt lidt bukse størrelser, og mine bingo vinger (underarme) er blevet mere stramme. 🙂

Der er blevet spurt til min boksning. Men på grund af mine knæ kan jeg desværre ikke bokse, fordi man laver en del vrid under boksning, og disse vrid gør mere skade end gavn for mine knæ i øjeblikket. Så lige nu holder vi pause fra boksning, og den pause kan desværre være for altid hvis ikke mine knæ snart går i orden.

Udover min træning er jeg i gang med noget tv, jeg må desværre ikke fortælle mere lige nu, men så snart jeg må så får i selvfølgelig en opdate, Men I kan glæde jer det bliver super.

Fremover vil jeg se om jeg ikke kan få blogget lidt mere, måske bruge min blog som en dagbog.

Tak fordi I læste med.

Heidi H Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *