Vinter shopping

Vinteren er på vej, er du klar?

De sidste par år har jeg ikke rigtig tænkt over vinteren, før den pludselig bed sig fast i mig.
Men jeg har også haft en vinterjakke, et par lækre varme støvler, hue, vanter og halstørklæde som bare hurtig blev fundet frem og så var jeg ligesom klar til de lange gåture i kulden med hunden.

Men da jeg forleden stod og pakkede sommerjakken ned, rykkede sommerskoene retur i skabet, kom jeg i tanke om at vintertingene fra sidste år havde måtte lade livet.
Det havde jeg lykkelig glemt alt om, så jeg måtte lynbum skynde mig og være klar, for jeg er overbevist om vinteren rammer os før end vi aner, det er virkelig blevet koldt allerede syntes jeg, syntes du ikke?

Jeg har et par lækre Bjørn Borg støvler, men de spiser mine ankler hvis jeg har dem på for længe. Jeg ved godt bamsestøvler er so last winter, men jeg elsker altså bamsestøvler, de så nemme og hoppe i, fantastiske og gå i, og så er jeg altså ret ligeglad med om de grimme, for de varmer mine fødder.
Gud hvor jeg føler mig gammel når jeg tænker på er varme, fremfor pæne.

Men gammel eller ej, så er jeg hoppet på et par bamsestøvler igen i år.

Har købt dem i farven “Kaffe” – da jeg ofte går i sort tøj, bliver det hurtig sort i sort, så nu kan brune eller Kaffe om de vil, bryde det sorte lidt. 🙂
De kostede 63 kr på Wish


Da lynlåsen røg på min gamle jakke, var jeg tvunget ud i nyt.
Jeg erkender jeg er lidt en nærrigrøv, især nu hvor jeg er ved at smide en masse kilo. Jeg syntes det er SÅ surt og smide en masse penge i noget jeg højst sandsynligt ikke kan passe næste år.

Så derfor gik jeg i H&M og fandt en super lækker jakke til 599,-
Jeg havde overvejet en dun jakke, men med min kropsfigur ville jeg ret hurtig minde om michelin så jeg røg på denne her i stedet.

Jeg stod længe og svingede imellem sort og militær grøn, og måtte til sidst Facetime min veninde for at finde ud af hvad jeg skulle gøre. 😉
Er glad for jeg valgte den sorte jakke, ellers ville jeg jo ende op som en stor farvelade med grøn jakke, sort krave, og brune støvler.
Nu passer det ligesom bedre sammen.

Heldigvis kan min hue og mine vanter grenbruges i år. Hvis ikke, så må jeg på jagt igen. 🙂

Ha en dejlig dag

Heidi H Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *