Hej fra tv optagelserne

Oh my oh my hvor jeg får de fedeste oplevelser i denne uge!

Jeg er som man tidligere har kunne læse afsted på tv optagelser i denne her uge!

Det var med ondt i maven jeg tog afsted men 99 andre mennesker og et kæmpe hold af tv folk . Ikke mindst på grund af min angst men også fordi jeg absolut ikke vidste hvad vi skulle igennem i denne uge.

Heldigvis blev en veninde ringet op om fredagen inden vi tog afsted, fordi en havde trukket sig så hun fik pladsen. Lidt fedt så kendte man da en der skulle med!

Men den ondt i maven var ikke nødvendig, for jeg er på det dejligste sted men nogle skønne skønne mennesker og jeg får nogle virkelig sjove oplevelser.

Jeg glæder mig virkelig til at fortælle jer mere om det efter programmet er sendt i januar. For det bliver ikke kun sjovt på tv men historierne bag optagelserne skal i bestemt ikke undvære for de er også virkelig sjove!

Jeg tager snart hjem og det bliver faktisk med lidt ondt i maven. Jeg kommer nemlig til at savne holdet ( nogle mere end andre bevars) af dejlige mennesker for der er virkelig en fed stemning her.

Men jeg glæder mig virkelig til at komme i min egen seng samt få min alene tid tilbage men for pokker det bliver mærkeligt og være alene igen efter en uge med over 100 andre mennesker. 🙂

Jeg vender retur med historien bag programmet samt en masse dejlige billeder! 🙂

Og nu vil jeg vende retur til de skønne mennesker og nyde den sidste tid her!

Møs ?

Heidi H Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *