Jeg har fået energi af at være imellem over 100 skønne mennesker i en uge

Der har været stille i denne uge på bloggen, det er der en grund til.

Som jeg har blogget om tidligere, så har jeg i en uge været på tv optagelser sammen med over 100 skønne mennesker.

Vi har optaget et underholdende videnskabs program om mennesker og jeg lover jer det bliver underholdende. Det bliver sendt til foråret næste år. 🙂

Efter en uge hvor man var tidlig oppe og sent i seng og intet ro var jeg virkelig virkelig træt da jeg lørdag satte mig ind i bussen som skulle køre os til København igen.

Heldigvis var jeg så heldig at min gode kammerat Silas Holst kom og hentede mig ved bussen så jeg ikke skulle hjem fra København med tog og kuffert!! ?? Han var dagens helt herhjemme!

Da jeg kom hjem gik jeg lige ud og børstede tænder og hoppede i seng og så sov jeg 14,5 time!

Vågnede nogle timer tænkte lidt over den uge jeg har været igennem. For seriøst det var en vild uge jeg har stadig ikke helt forstået det. 🙂 og så sov jeg videre!

Mandag var virkeligheden tilbage. Min elskede hund kom hjem og træningen kaldte virkelig for jeg tog 2,5 kilo på imens jeg var væk! Puha altså!

Nå men de er altså smidt igen!! 😉 altså næsten, mangler et halvt kilo endnu! 😉

Men jeg har virkelig haft energi i denne uge. Jeg har bare trænet igennem. Slået min egen rekord på løbebåndet, fået lavet en kondi test, som var meget bedre end vi forventede. Jeg er faktisk i okay form taget min kampvægt og manglede motion i betragtning. Jeg ligger i den gode ende i sådan kondi test! Hurra!

Jeg har fået energi af at være imellem over 100 skønne mennesker! Det havde jeg ikke regnet med!

Jeg glæder mig så meget til jeg må fortælle jer noget mere om det program og vise jer de skønne billeder jeg har taget! Glæd jer til programmet, det gør jeg! ??

???

Heidi H Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *