Jeg har aldrig rigtig været mig selv. 

Jeg har aldrig rigtig været mig selv. 
Jeg har i 9 år døjet med angst, og det meste af livet et mindreværd der har gjort jeg flere gange har bukket under for andres meninger og holdninger. Jeg har bare forsøgt at passe ind, og være så usynlig som muligt og gang på gang gået på kompromis med mig selv, og de ting jeg syntes var rigtige for ikke at løbe ind i en konflikt med andre, som kunne skabe konsekvenser jeg ikke var i stand til at overskue.

Jeg sidder i dag med angst PTSD og lavt selvværd fordi jeg ikke har stået ved mig selv– og turde ytre mine meninger, af angst for hvad andre så skulle tænke om mig og hvad det kunne give af ballade.
Det endte med at jeg kom i de forkerte kredse, og herved mistede mere af mig selv, og da jeg for 9 år siden blev stalking‐offer, så mistede jeg helt glæden ved at leve.
Udefra har det nok set ud til mit liv kørte på skinner, jeg har overfor dem som ikke var tæt på haft en facade på og det har ført til jeg fik en negativ tankegang, mit helbred blev påvirket, jeg fik mere og mere angst for ligegyldige ting, og en rastløshed som har gjort mig søvnløs i mange år, jeg har døjet med migræneanfald daglig, og var derfor meget nem at køre op det røde felt til stor morskab for mange mennesker, og kunne ikke læse en bog eller se en film fordi jeg ikke kunne holde fokus.
Jeg har tidligere blogget om at jeg ikke kunne blive forelsket, dette handler nok i bund og grund om jeg har en frygt for at mærke mine følelser, og hermed kunne blive såret,  har jeg fundet ud.
Jeg har det meste af mit liv lagt låg på mine følelser, og er ikke opdraget til at vise dem, i det jeg ikke fik kys og kram hjemmefra, dette har medvirket til jeg har trukket mig fra mig selv og blot været som andre ønskede,j eg skulle være,og det har satme givet mig nogle udfordringer.

Men for små 4 måneder siden tog jeg tyren ved dens horn, og fik en mentor, og det valg har jeg virkelig ikke fortrudt.
Jeg valgte Martin Kirkevang som min mentor, til at guide mig tilbage til mig selv, så jeg fremover kan stå ved den jeg er.

Selvom jeg ærligt talt troede det var for sent, så kan jeg og min omgangskreds mærke der er sket en stor forskel med mig. Jeg er mere rolig, har fokus på min vejrtrækning og nogle vil nok kalde mig lidt hippieagtig, når jeg står der og trækker vejret helt ned i maven igennem næsen og derefter puster ud igennem munden, men hey prøv det for det virker, man bliver rolig!

Der er naturligvis lang vej endnu, det er mange år der skal ryddes op i, og et helt liv der skal tilbage på sporet. Men jeg har en god guide ved min side, samt et godt redskab i form af en bog om personlig udvikling som Martin har skrevet, og jeg var heldig at få i gave af ham.

Bogen hedder “Jeg tør godt.” Og er fyldt med gode redskaber til hvordan man kommer tilbage til sit selv, og får gjort med fortiden og de ting som gavner og ikke gavner os.
Den er proppet med gode øvelser, links til god afslappet musik, og meditationer, som Martin har lavet.

Både som min mentor men også i bogen, guider Martin dig til at få indsigt i hvordan du kan klæde dig på til at løse de problemer der i fremtiden vil opstår, samt rydde op i fortiden, så du kan lære og stå ved dig selv uden at miste fatningen.

Der findes ingen genveje til et godt og lykkelig liv, det kræver arbejde. Men med denne bog som mit redskab, så er jeg sikker på at det er hele det hårde arbejde værd.

Du kan fingre i Martins bog lige her

Jeg vil gerne dele de meditationer jeg bruger med jer, som jeg mærker gør en forskel på mig.

Guide til at give slip på de ting der fylder:

Guidet afspænding, sov trygt og roligt. 
Den bruger jeg når jeg skal sove, og har endnu ikke hørt den færdig, fordi jeg falder i søvn.

Fred i dig – guidet meditation til indre ro

Heidi H Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *