Badet i glasskår

Normalt er jeg ikke hurtig til at komme ud af sengen når uret ringer.
Jeg skal lige ligge lidt, og nyde varmen fra dynen og nyde mine lækre bløde hovedpuder, og lige putte med Gucci hvor hun kommer op i mine arme og bliver krammet, hun elsker det, og det bare så hyggeligt.

I forgårs startede dagen meget anderledes og mindre behagelig.
Jeg har længe haft en kæmpestort billede hængende over min seng, et billede der er 1,5 x1,5 meter stort.
Som du nok har regnet ud nu, så falder det ned over mig i sengen og smadrer i så mange stykker man tror det løgn.
Min krop reagerer heldigvis, og vækker mig, måske den har hørt lyden af det falder ned? Men inden det rammer mig, så åbner jeg mine øjne og ser det bare vælte ned over mig, så jeg råber “Gucci ned ned ned” så hun ikke rammes, og så tager jeg fra med mine arme, for at beskytte mit ansigt og min hals, for jeg ved godt det her smadrer.
Og her ligger jeg så med et kæmpe billede over mig og badet i glasskår.

I får lige et billede af kassen med skår, så I kan se det var voldsomt mange glasskår, der lå på og omkring mig.

Jeg mærker ikke rigtig jeg er blevet skåret, måske fordi jeg er i panik og bare gerne vil ud af sengen uden at blive skåret for meget.

Det lykkes, og jeg begynder at rydde sengen for skår, og tænker ‘hvor kommer alt det blod fra’, Det på gulvet, væggene og op af hovedgærdet. Jeg drøner ind og ser til Guccibaby, som ligger i stuen og ryster, hun er blevet så forskrækket.
Jeg Tænker slet ikke det kunne være mig der er kommet til skade!

Indtil jeg ser på mine fingre og tænker ” okay, det mig der bløder her.”
Ud på badeværelset og skylle ser så det et pænt dybt og bredt snit i min ringefinger som er skåret, og min lillefinger, og små snit på kroppen, men ringefingeren er grim.

Jeg kan ikke rigtig stoppe blødningen, så jeg kontakter 1813, som vil ha et billede, og de siger så jeg skal syes.
Da jeg er bange for nåle, så takker jeg ellers tak, men bliver bundet godt ind, og det stopper blødningen.

Det er rent hæld jeg ikke kom mere til skade, jeg kunne ha sat sutterne hvis jeg var ramt på en pulsåre et sted.


Jeg er færdig med glasrammer over sengen, nu skal jeg bare ha købt nogle stickers i stedet.. 😉

Der må virkelig være en som har holdt hånden over mig, siden jeg slap SÅ let..

Heidi H Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *