Jeg har fået en daith piercing

I fredags hoppede jeg ud i noget vildt. Det syntes jeg i hvert fald selv.
Jeg var inviteret på sexmessen, og her fik jeg en daith piercing, den skulle hjælpe mod migræne.
Hver gang jeg har delt på min Instagram, omkring min migræne, og hovedpine, er min indbakke sprunget med råd om at få denne piercing.
Det er sådan at jeg daglig, altså 7 dage om ugen har et anfald, og i nogle perioder er det flere anfald om dagen. Mine anfald kommer dag og nat, det vil sige jeg bliver vækket om natten med en vanvittig hovedpine, som gør jeg skal kaste op, ikke kan se ret meget, og ikke tåler lyde eller lys.
Mine migræne piller ligger fast i sengebordsskuffen, og i mit medicinskab, så jeg hurtig kan komme til dem.

Migræne hos mig, starter med jeg får blinkende “lys” ude i siden af mine øjne, det tegn på jeg skal til medicinen kort efter, og lægger mig ud på badeværelset så jeg er tæt på “tronen.” Der er også helt mørkt ude, og koldt på gulvet og så der ro!

Jeg har i rigtig mange år lidt af migræne, den er bare blevet værre og værre med årene desværre, og jeg har været tilknyttet hovedpine klinikken, og har også fået scannet mit hoved, for at finde en mulig årsag.
Den eneste de kan komme frem til, må være at jeg under trafikuheld for mange år siden har slået nakke og hovedet.

Nå men tilbage til i fredags, shit jeg var bange, jeg svedte, så jeg var gennemblødt, da jeg gik ind bag det forhæng og satte mig i stolen.
Der er jo lige det der med nåle, og mig. Jeg er så bange for nåle, at det er helt til grin. Det er nok også grunden til jeg ikke satte mig i stolen sidste år da min veninde fik lavet sin.
Jeg havde virkelig fået bildt mig selv ind at den smerte var den værste i verden, faktisk var jeg så bange for den smerte. Jeg var overbevist om jeg ville falde om, og jeg spurgte da også om der var hjertestarter i nærheden. (til grin, ja det tror jeg nok.)

Hende som skulle lave den på mig, er så sød, virkelig forstående for min angst, og hun forklarede og forklarede, og bad mig trække vejret dybt helt ned i maven, og da hun sagde “pust ud” stak hun, og ærligt talt jeg mærkede ikke smerte, ubehag ja det klart, men ingen smerter, ud over en lille smule svie men det jo klart når der skal en stav igennem bagefter som lige skal skrues fast!
Så hvis du som jeg holder dig tilbage fordi du skidebange, så spring ud i det, det er ikke slemt SLET ikke!

Ca. 20 min. efter jeg var færdig, fik jeg en dunkende fornemmelse, men det klart når man lige er stukket i og der er rodet lidt rundt i det bagefter, så jeg tog 2 pernodil, som hun havde rådgivet mig til, og så mærkede jeg ikke mere til det!
Det samme gjorde jeg da jeg gik i seng, og da jeg vågnede var det på det øre, uden smerte.

Den stav der sidder i nu er ret lang, og fik da også drejet sig ind i mit øre, så jeg måtte ud og ha drejet den om igen, men det fordi det sted man får den lavet kan hæve op til 10 mm, så der skal være lidt plads at hæve på.
Jeg skal ha denne stav i, i 4 måneder, og herefter skal jeg ud i shoppen og ha den skiftet til en mindre. Og det ser jeg altså frem til, for den her kilder i øret. 🙂

Jeg har allerede sat mig for jeg vil ha en rund ring i med bling bling i, guld selvfølgelig, når den bliver skiftet. 🙂

Nu er der kun tilbage og håbe på den virker for mig, så jeg kan se frem til dage uden migræne. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *