Velkommen til virkeligheden Mai

Helt ærlig Mai når man i retten taber og bliver dømt til at betale penge tilbage fordi man har solgt for dyrt, så har man værsgo og betale det tilbage man har taget for meget!

Da dommen var faldet, udtalte du at du havde vundet?

Når man dømmes til at betale tilbage så har man ikke vundet så har man tabt!

At du nægter og tilbage betale de penge for en ring der er solgt alt for dyrt, samt snyder en udlejer for husleje, håber jeg sender et kraftig signal om man ikke skal nærme sig din butik som fogeden nok snart sætter fingrene i!

Jeg kender dig ikke, og har heller ikke interesse i det, og jeg har slet ingen ide om hvad der sker i dit hoved. ( Jeg har en tanke om der er Tivoli musik derinde)

Men der er noget fuldstændig galt når et voksent menneske konstant skubber virkeligheden væk, og får curling moar til at forsvare sig, i stedet for at tage ansvar!

Du snyder med en ring, du snyder udlejer, (du er konstant i åben krig med andre, der er ikke det, du ikke vil gøre for lidt omtale i medierne.

Der er virkelig ingen grænse for vanvid hos dig!

Jeg plejer absolut ikke at benytte min blog til at dele verbale øretæver ud, men efter man konstant læser om folk du er uvenner med, eller folk du har snydt blev trangen for stor for mig!

Og det jo ikke kun udlejer og Cengiz du har snydt. Du snyder jo også de firmaer der sponsorere dig i hoved og røv fordi de tror du har mange følgere!

Da jeg fik mistanken tjekkede jeg dine følgere ud på din Instagram og det skriger til himlen hvor mange fake profiler der følgere dig. Fake fordi du har købt følgere og på den måde bliver firmaer snydt!

Det fandme tarveligt Mai! Men du vælger åbenbart at snyde og sparke dig igennem livet, ingen moral overhoved!

Kæreste Mai. Velkommen til virkeligheden,

Tag en pause. Kig ind af der er så åbenlyst kaos inde i dig, intet velfungerende menneske har så stort et behov som du til at skubbe alle problemer over på andre!

Heidi

Heidi H Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *