Selvom vi er godt inde i 2020, så syntes jeg alligevel at jeg vil tage jer med tilbage til julen 2019, fordi den havde en særlig betydning for mig.
Det var været en fantastisk jul i 2019, det var nemlig første gang jeg nogensinde holdte julen hos mig.Jeg serverede, æbleskiver, og varm kakao med skumfiduser, til julehygge i tv imens duften fra maden spredte sig i det lille hjem.
Jeg lavede både and og steg, eller okay min mor havde lavet anden, sovsen og de brune kartofler for sandheden er at jeg er elendig i et køkken, og har knogle angst, men jeg er verdens mester i at lave flæskesteg.

Min familie har aldrig gået op i borddækningen, til min store skuffelse fordi jeg er en rigtig pyntefis. Men nu hvor jeg selv holdte julen så kunne den få hele armen, og det gik ikke ubemærket hen, fik komplimenter for det.
Jeg syntes bare et hyggeligt dækket bord, skaber en speciel stemning.
Da jeg er den eneste der kan lide risalamande måtte noget andet vælges til at gemme mandlen i til desserten. Så jeg kørte til ismageriet og købte lidt forskellige is, som jeg rettede an med frisk frugt. Det faldt i virkelig god jord, og er noget jeg vil servere en anden gang.

Min mor kom efter job, hvor vi spillede pakkeleg, og hyggede til næsten 2 om natten, det var bare så vellykket, og jeg skal nu stå for julen hvert andet år når min mor skal på job.
Faktisk hyggede vi os så meget at jeg glemte at tage billeder i løbet af aftenen, men det jo også sådan det skal være ik?!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.