I tirsdags skulle jeg ha haft min 2. røde kemo behandling. Men den blev udskudt.

Efter min brystbevarende operation, så har der været en del komplikationer.
Mine bryster vil ikke rigtig hele, og noget er gået galt, så jeg lige nu har et åbent sår, som jeg håber snart heler, da jeg ellers kan miste mit bryst.

På baggrund af mit åbne sår, valgte min onkolog i sammenarbejde med mig at udskyde min kemo i 14 dage til en start, og så ser vi om det er helet lidt bedre.

Selvom jeg var enig i at udskyde, så kroppen kunne bruge energi på at hele, så har jeg også sådan øv altså følelse, fordi jeg også bare gerne vil ha den kemo overstået.
Men mine bryster er også ret vigtige for mig, så jeg har ro i maven over de nu lige får en chance til at forsøge at hele stille og roligt.

Hvad er det så for komplikationer tænker du måske?

Da jeg blev opereret, blev mine brystvorter taget af, og lagt på et bord.
Da de var færdige med at ordne mine bryster, satte man vorterne på igen, som et implantat.

Jeg var så bange for mine brystvorter ikke ville klare det, men de sagde hele tiden at alt så fint ud, og jeg ikke skulle være nervøs.
Selv når jeg kom med kul sorte og helt hårde brystvorter, sagde de at alt var så fint.

Den 24. Aug. stod jeg så i badet, og får kigget ned af mig selv. Den ene vorte er faldet af. Så der er efterladt et åbent sår. ( Det er kun vorten som er smuttet, jeg har stadig underkoppen.)  
Jeg pakker såret ind, og ringer til hospitalet, som siger jeg skal komme ind med det samme.

Jeg kommer ind, og de siger ‘ Ja Heidi, de klarede det så ikke, og den anden vorte er også helt død kan man se, den er hård og sort og ryger også af. ‘ 
Jeg blev vred, for de har sagt gang på gang at alt var så fint, og det bare var sår, og jeg ikke skulle være bange og nu sad jeg der med en manglede vorte, og en der ryger af en dag også. Så jeg får udbrudt ‘ No shit, jeg har jo hele tiden sagt noget var galt’

Hun trækker på skuldrene, jeg skal bare pakke såret ind, indtil det er helet, og det samme på den anden side når den engang falder af.
Og så vil de lave en ny vorte om et års tid.

Det er ikke i nærheden af at hele, faktisk ser det ud til den æder lidt mere af mit bryst. Huden omkring såret bliver mere og mere hvidt, og løst, men lægerne siger at alt er så fint.
Nu må vi se om alt også er så fint som de siger.
Nu får det ihvertfald 14 dage til at vise tegn på at hele, og ellers må jeg se hvad de så har i tankerne.

Hvis du ønsker at følge lidt mere med i mit forløb, så kan du finde mig på Instagram under HeidiHolmgaardHansen hvor jeg deler meget ud af min hverdag, i dette forløb med sår, og kemo.

One thought on “2. Kemo udskudt, noget er gået galt.

  1. Hej Heidi.. du fortjener én hilsen 🙂

    Det er noget af en omgang du er blevet kastet ud i – Du klarer det godt sq godt syntes jeg ! .. Ikke så meget pis der .. Hehe.
    Ønsker dig ihvertfald alt tænkelig held og lykke med det hele !
    Mvh
    Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.